Meni

O nama

BSF Tools doo sa sedištem u Beogradu je jedan od vodećih distributera servisne opreme i profesionalnih ručnih alata u Srbiji koji se izdvaja kvalitetnom ponudom alata za sve grane industrije, među kojima se ističu alati i oprema za servise i mehaničarske radionice, lakirnice i vulkanizere.

Kao generalni zastupnik i uvoznik alata nemačkog proizvođača Vigor, koji je u vlasništvu poznate nemačke firme za proizvodnju alata Hazet. BSF Tools je srpskom tržištu približio širok spektar alata i opreme ovog renomiranog proizvođača. Pored asortimana Vigor proizvoda, firma BSF Tools prodaje i alate firme Hazet, ulja i maziva američke multinacionalne naftne kompanije CITGO, sve proizvode za servise i autoindustriju NORMFEST, profesionalne lampe i osvetljenje SCANGRIP, garažnu opremu i sisteme za ulje APAC, industijski papir CELTEX, dizalice Zavagli Santi – Eurolift i auto hemiju Carcos.

Cilj preduzeća je da ponudi kupcima celovitu uslugu, prodaju opreme za servise, ugradnju opreme u radionice, kao i servis alata iz prodajnog programa.

Tražite posao?

Želite da radite u prijateljskom okruženju?
Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam se javiti ukoliko se ukaže potreba za novim radnim mestom a Vi ispunjavate uslove.