Meni

Brendovi

 1. VIGOR je brend koji je napravio nemački proizvođač alata Hazet, koji ga prodaje zajedno sa svojim proizvodima. Vigor profesionalni alat je delo Hazetovih inženjera. Hazet ga dizajnira, proizvodi,distribuira i daje garanciju. Alat je izrađen od vrhunskih sirovina i savremenog je dizajna.
 2. Kompanija HAZET osnovana je 1868. godine od strane Hermana Zervera. HAZET nudi alate i to od ručnih alata pa do specijalnih alata, posebno za automobilski sektor a takođe i za industrijske i Aerospace. Tu ubrajamo potpuno opremanje radionica, zahtevni VDE alati, alat za kolica, ključevi, izvijači i odvijači, čekići,klešta, moment ključevi, specijalni alati... HAZET je još pre Drugog svetskog rata bio prva firma u Europi koja je vršila nikl-hrom premaz za površinsku zaštitu ručnih alata. Firma poseduje brojne patente, na primer,HAZET Tourist, alatni kofer kao rezervna guma koja se koristi za VW Bube. HAZET "Assistent" su prva kolica sa alatom u celom svetu.
 3. Već 70 godina Normfest je jedan od vodećih dobavljača hemije i potrošnog materijal u automobilskoj industriji. Osnovan 1948. godine kao malo trgovačko preduzeće za DIN i standardne delove, Normfest se decenijama razvio iz srednje u veliku međunarodnu kompaniju. Normfestov fokus je na hemijsko-tehničkim proizvodima.
 4. SCANGRIP je vodeći evropski proizvođač inovacija na radnim svetlima. SCANGRIP obezbeđuje najjači i najcelovitiji raspon svetlosnih led rešenja na tržištu. Lampe koje Scangrip proizvodi su njihovi inovativni proizvodi koji su visokog LED kvaliteta.Sve lampe su sa Li-Ion baterijama i LED tehnologijom.
 5. Industrie CELTEX je sinteza inovacija, znanja i ekspertize u proizvodnji papira, kao i u sistemima za distribuciju proizvoda za profesionalno tržište. Vertikalni integrisani proces od fabrike papira do distribucije, nudi specifična rešenja za sve oblasti upotrebe: industriju, kupatilo, hranu i ugostiteljstvo, medicinu i zdravstvo. Industrie Celtek nudi različite pod-marke kako bi se ispunili svi poslovni zahtevi.
 6. KS TOOLS je jedan od međunarodnih ponuđača alata i opreme za radionice. KS TOOLS karakteriše visok kvalitet proizvoda, konstantne inovacije, atraktivan odnos cene i performansi, kao i velika fleksibilnost. Proizvodni program nudi aktuelna rešenja problema i inteligentne alate za veoma zahtevne korisnike. Izuzetno su zahtevni kada se radi o kvalitetu proizvoda. Najmoderniji proizvodni postupci i neprekidna kontrola proizvedenih alata obezbeđuju visoku sigurnost u pogledu funkcije i dugotrajnosti proizvoda.
 7. Robert Bosch PoWer Tools, je deo Bosch grupe, jedan je od vodećih svetskih dobavljača za električni alat, pribora za električni alat i merne alate. Uz marke kao što su Bosch i Dremel, divizija je usredsređena na kupca i veliki inženjerski napredak. Glavni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacije. Bosch Power Tools svake godine na svetsko tržište lansira mnogo novih proizvoda u svoja četiri poslovna segmenta električni alati, pribor, merni alat i vrtni alat.
 8. CITGO Petroleum Corporation je naftna kompanija sa sedištem u SAD sa bogatim nasleđem, većim od 100 godina.Naša istorija je kao priča o uspehu započela je 1910. godine kada je rođen je naš sada poznati i dugotrajni CITGO „trimark“ brend. CITGO je jedan od najvećih petrohemijskih kompanija na svetu i proizvodi ulja pod etikatama MILEMASTER, CITGARD i MYSTIC.
 9. ITW Elematic je vodeća kompanija na tržištu građevinskih i električnih instalacija. Na evropskom tržištu posluje sa glavnim brendovima, kao što su Elematic, Spit, Paslode i Haubold. ITW Elematic kompanija proizvodi i nudi širok asortiman proizvoda: kablovske veze, kablovski zaštitni i priključni sistemi, hemijska i mehanička sidra, multimaterijalni sistemi za zakivanje i električni alati.
 10. LEMANIA Energy fabrika i kancelarije imaju sedište u Švajcarskoj. Proizvodi vrhunski START BOOSTERS™ više od 23 godine. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Švajcarskoj. CE i švajcarska oznaka kvaliteta garantuju pouzdanost svih proizvoda. Lemanijini inženjeri svakodnevno rade na tome da osiguraju i izgrade upravo ono što vam treba.
 11. Italijanski proizvođač sijalica za sve tipove vozila. Većinu svojih proizvoda ugrađuje u tek napravljena vozila. Tako da većina FIAT vozila se isporuče sa Lampitalija sijalicama. Proizvode sijalice za putnički 12V i teretni 24V program.
 12. REM POWER je moderna kompanija koja posluje više od 20 godina na evropskom tržištu i u inostranstvu. Ima partnerstva sa 22 renomirane fabrike širom sveta (EU i Bliski Istok) i razvija mašine i uređaje pod sopstvenim zaštitnim znakom REM POWER. Njihovi proizvodi DesIgn su pažljivo planirani kako bi se osigurali najviši standardi ekonomične, jednostavne i sigurne upotrebe. Glavni cilj je postići zadovoljstvo kupaca, pa je svaki od njihovih proizvoda jedinstvena simbioza prvoklasnih materijala, modernog dizajna i najsavremenije evropske tehnologije i znanja.
 13. EQUIPOIL je italijanska kompanija sa 20 godina međunarodnog iskustva u automobilskoj oblasti. Misija je da kupcima ponude inovativne proizvode koji rade na najefikasniji i bezbedniji način. Proizvodi su dizajnirani za sisteme za upravljanje uljem koristeći tehnološku radio frekvenciju i wifi. Cilj je da garantuje kontrolu tečnosti pomoću intuitivnih i tačnih instrumenata.
 14. APAC kompanija je specijalizovana za proizvodnju garažne opreme. Asortiman proizvoda uključuje prijemnike istrošenog ulja i uređaje za usisavanje vakuma, uređaje za duvavanje guma, ozračivanje kočnica, prskalice i pneumatske pumpe za ulje i mast.
 15. CARCOS nudi veoma visok kvalitet proizvoda, širok spektar od preko 150 proizvoda koje nastavlja i dopunjava. Vrhunska industrijska hemija i proizvodi za održavanje. Vrlo pažljivo poštovanje postojećih evropskih propisa, poštovanje životne sredine kao i brza i pouzdana usluga.
 16. Gammaplast kompanija postoji od 1979. godine, stvara proizvode od ekstrudiranog polietilenskog filma za primenu u industriji (folije, cevovodi, jednoslojni, torbe, plahte i kupci) i naročito u automobilskoj industriji, sa širokim raspon namenskih predmeta. Gammaplast nudi proizvode za negu, održavanje i zaštitu unutrašnjosti i eksterijera automobila tokom boravka u radionici.